Ondanks dat de ParaGamesBreda volledig door vrijwilligers wordt georganiseerd, blijven onze sponsoren, ambassadeurs en donateurs van cruciaal belang om dit bijzondere evenement succesvol te kunnen organiseren.

Op verschillende manieren kunnen particulieren en bedrijven de stichting ParaGamesBreda! steunen.

Club van 100
In 2015 is de Club van 100 (100 bedrijven die 250 euro sponsoren) opgericht voor individuen die meer willen doen voor de stichting ParaGamesBreda!. Het doel van de Club van 100 is het financieel ondersteunen zodat de stichting de benodigde investeringen kan realiseren.

Lidmaatschap
Lid worden kan door aanmelding via ons contact formulier of door contact op te nemen met één van onze vrijwilligers. De bijdrage voor lidmaatschap van de club van 100 is € 250,-.

Wat krijgt een lid ervoor terug?
Leden van de Club van 100 krijgen, indien gewenst, een vermelding op de website. Verder wordt voorafgaand aan de opening van de ParaGamesBreda een borrel georganiseerd voor de leden van de Club van 100 en de sponsoren. Dit ter bevordering van de onderlinge banden, te netwerken en gezamenlijk de opening van de ParaGamesBreda te vieren.

Sponsoren
De ParaGamesBreda worden gefinancierd uit subsidiegelden en donaties. Sponsoren kunnen enerzijds gelden doneren en anderzijds middelen, goederen maar ook locaties ter beschikking stellen. Wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met Martijn Kortekaas via secretaris@paragamesbreda.nl.

Wat krijgt een sponsor ervoor terug?
Onze sponsoren krijgen een vermelding op de website met een link naar de eigen bedrijfswebsite. Verder worden voorafgaand aan de opening van de ParaGamesBreda diverse evenementen georganiseerd. Dit ter bevordering van de onderlinge banden en te netwerken. Daarnaast bent u van harte welkom op de opening van de ParaGamesBreda. Op verzoek is het ook mogelijk om clinics te organiseren voor medewerkers, denk aan een clinic rolstoelbasketbal of rolstoeltennis.

Neem contact op voor meer informatie.