Atletiek is terug tijdens de ParaGamesBreda 2017. In samenwerking met AV Sprint organiseert de ParaGamesBreda! een middagje Sprint op zondag 25 juni met wedstrijden met de IPC status.

Atletiek
Ook met een lichamelijke beperking kunnen vele verschillende vormen van atletiek beoefend worden. Al dan niet met aanpassingen, bijv een rolstoel of een sportprothese. De onderdelen binnen atletiek bestaan uit lopen (van sprint tot marathon), springen (verspringen, hoogspringen en hink-stap-springen) en werpen (kogelstoten, discuswerpen en speerwerpen). Ook zijn er speciale onderdelen zoals bijvoorbeeld wheelen. Wheelen is voor rolstoelgebruikers, wat hardlopen is voor mensen zonder rolstoel.

Programma

De wedstrijden vinden zondag 25 juni plaats tussen 13.00 en 16.00. Locatie: AV Sprint, Dr. Schaepmanlaan 4, Breda. Kijk voor het gehele programma hier

Inschrijven en meer informatie
Wil je je inschrijven voor het middagje Sprint tijdens de ParaGames Breda editie 2017? Klik dan hier om naar de kalender van AV Sprint te gaan. Of schrijf in via deze link.

Voor vragen over Atletiek tijdens de ParaGamesBreda 2017 kun je contact opnemen met Jeroen Bouwman via info@paragamesbreda.nl.

Wij verwelkomen je graag tijdens de ParaGamesBreda 2017!