De stichting ParaGamesBreda! kan de activiteiten alleen uitvoeren met de hulp van onze sponsoren, vrijwilligers en vrienden van ParaGamesBreda.

We zijn trots op onze vrienden die de ParaGamesBreda! op verschillende manieren ondersteunen. Nadine Broersen, Jack van Oosterhout, Agmaja Kolman zijn trouwe supporters van onze stichting. Lees meer over waarom zij de ParaGamesBreda! een warm hart toedragen.

Daarnaast kunnen wij niet zonder onze sponsoren. Wij zijn enorm trots dat deze bedrijven en organisaties ons steunen om de organisatie van dit geweldige evenement mogelijk te maken. Daarnaast zijn wij ook heel blij met de giften die wij ontvangen van particulieren! Zelf vriend worden van de stichting ParaGamesBreda!? Klik hier.

Om al onze activiteiten te organiseren hebben we een enthousiaste groep vrijwilligers die zich inzet. Zij zorgen ervoor dat we elke 2 jaar weer een top evenement kunnen laten plaatsvinden voor de sporters. Wil je weten wie zich inzet of wil je zelf vrijwilliger worden? Klik hier.